Samen laten we TBC een 💩 ruiken!

Ga naar het inschrijfformulier

Op zondag 30 juni 2019 vindt de eerste editie van de TBC-sponsorloop plaats. Elke dag sterven wereldwijd 640 kinderen aan tuberculose (TBC). Onnodig! Dit jaar willen wij met onze sponsorloop daarom aandacht vragen voor de simpele TBC-poeptest die we hebben ontwikkeld. Met de eenvoudige, pijnloze poeptest van KNCV Tuberculosefonds kan TBC worden opgespoord. Kinderen kunnen daardoor op tijd worden behandeld en genezen. Mede dankzij de opbrengst van onze TBC-sponsorloop willen wij de poeptest toegankelijk maken voor alle kinderen, wereldwijd. Wilt u liever alleen meewandelen? Dat kan! Inschrijven is ook mogelijk zonder een sponsorpagina aan te maken. 

Help mij met aanmelden

Op het landgoed van oud-sanatorium Zonnestraal in Hilversum zijn daarom op 30 juni bijzondere wandelroutes van drie, viereneenhalf en negen kilometer uitgezet. Het startsein klinkt om 11:00 uur voor alle wandelroutes. Wij vragen uw hulp in de strijd tegen tuberculose (TBC), de meest dodelijke infectieziekte ter wereld en bieden in ruil hiervoor een geweldige, sportieve middag en gezellig samenzijn in een prachtige omgeving.

Lees meer over locatie en programma

Doe mee met de TBC-sponsorloop!

Deelname bedraagt 10,- euro per persoon. wandelt u met ons mee? Fantastisch!
Daarnaast zouden we het heel fijn vinden als mensen u gaan sponsoren voor uw inzet. Het concept is u vast bekend: u heeft waarschijnlijk regelmatig uw (klein)kind of buurkind gesponsord bij een sponsorloop op school of via een sportclub. Nu zijn de rollen omgedraaid en kunnen uw (klein)kinderen, vrienden en familie uw inzet steunen. En ze zijn natuurlijk ook van harte welkom om zelf mee te doen en zich te laten sponsoren. Samen laten we TBC een  💩 ruiken!

Wilt u liever alleen meewandelen? Dat kan! Inschrijven is ook mogelijk zonder een sponsorpagina aan te maken.

Ga naar het inschrijfformulier

"Ik ben Jolanda Oostendorp, 39 jaar en moeder van Tomas (8). Ik doe mee met de TBC-sponsorloop, omdat ik zelf heb ervaren hoe belangrijk het is dat er goede behandeling en zorg voorhanden is wanneer je tuberculose hebt. Mijn zoon en ik hadden 4 jaar geleden tuberculose en dat was een heftige periode in ons leven. Maar door goede behandeling zijn we er weer bovenop gekomen. Iedereen verdient een goede behandeling en daar lopen wij graag wat kilometers voor!"

Lees meer Lees minder
van totaal € 2.000 (177%)
Bekijk alle

OGD doneert aan de TBC-sponsorloop

01-07-2019 | 14:58 OGD ict-diensten heeft een prachtige bijdrage van 500 euro geleverd aan de TBC-sponsorloop. Heel veel dank hiervoor! Samen laten we TBC een poepie ruiken!
Lees meer
Bekijk alle

Anoniem

05-07-2019 | 11:38