TBC-sponsorloop

Samen laten we TBC een 💩ruiken!

Op zondag 30 juni 2019 vindt de eerste editie van de TBC-sponsorloop plaats. Elke dag sterven wereldwijd 640 kinderen aan tuberculose (TBC). Onnodig! Dit jaar willen wij met onze sponsorloop daarom aandacht vragen voor de simpele TBC-poeptest die we hebben ontwikkeld. Met de eenvoudige, pijnloze poeptest van KNCV Tuberculosefonds kan TBC worden opgespoord. Kinderen kunnen daardoor op tijd worden behandeld en genezen. Mede dankzij de opbrengst van onze TBC-sponsorloop willen wij de poeptest toegankelijk maken voor alle kinderen, wereldwijd.

Op het landgoed van oud-sanatorium Zonnestraal in Hilversum zijn daarom op 30 juni bijzondere wandelroutes van drie, vierenhalf en negen kilometer uitgezet. Het startsein zal plaatsvinden om 11:00 uur voor alle wandelroutes. Wij vragen uw hulp in de strijd tegen tuberculose (TBC), de meest dodelijke infectieziekte ter wereld en bieden in ruil hiervoor een geweldige, sportieve middag en gezellig samenzijn in een prachtige omgeving.

Lees meer over locatie en programma

Doe mee met de TBC-sponsorloop!

Deelname bedraagt 10,- euro per persoon, Wandelt u met ons mee? Fantastisch!
Daarnaast zouden we het heel fijn vinden als mensen u gaan sponsoren voor uw inzet. Het concept is u vast bekend: u heeft waarschijnlijk regelmatig uw (klein)kind of buurkind gesponsord bij een sponsorloop op school of via een sportclub. Nu zijn de rollen omgedraaid en kunnen uw (klein)kinderen, vrienden en familie uw inzet steunen. En ze zijn natuurlijk ook van harte welkom om zelf mee te doen en zich te laten sponsoren. Samen laten we TBC een 💩 ruiken!

Ga naar het inschrijfformulier